Programació

Home / Programació

Divendres, 3 de Juny del 2022 a les 23:00 hores

Sis-b  Jazz trio

Fa deu anys aquesta formació donava el tret de sortida a la sorprenent trajectòria del Sisb. Després de recórrer escenaris de festivals, cicles, sales i la nominació del seu disc als premis Enderrock, tornen per celebrar el 10è aniversari del Sis-b i presentar-nos un homenatge als trios clàssics de la història Que ens acostarà a la música de la primera meitat del segle XX Pep Busquets (Piano), Luis Fernández (Contrabaix) i Joan Buquet (Bateria). Reserves 93 761 18 49

Concert a càrrec dels alumnes del taller de música Lokal1. Nens, joves i adults ens oferiran una audició coincidint amb la cloenda del curs 2021-2022, una proposta que s’ha pogut fer després de dos anys de pandèmia. Un recital obert a familiars i amics. Us esperem!!!

Dissabte, 4 de Juny del 2022 a les 22:00 hores

PIANO  BAR amb el Mestre PEP BUSQUETS

Divendres, 10 de Juny del 2022 a les 23:00 hores

S H A N G Ó

Latin Jazz Quintet

Sota el nom de l’orisha dels trons, dels llamps i amo dels tambors de Batá, Shangó Latin Jazz Quintet ens proposa un programa acolorit de ritmes ètnics. Des de Mongo Santamaria o Tito Puente a Miles Davis, aquest quintet comparteix gran part del repertori amb composicions pròpies que onegen entre el jazz i música lliure improvisada amb influencies afrocubanes i flamenques. Pep Busquets (piano), Núria Robert (Violí), Eduardo Valverde (Baix), Joan Buquet (Percussió) i Cristian Lallana (Bateria).

Dissabte, 11 de Juny del 2022 a les 23:00 hores

TriCatSons

“POSTALS”

Espectacle musical que transporta a l’espectador a llocs llunyans a través de les harmonies, els ritmes i textures dels diferents països. “Postals” abasta tota classe de peces, desde el tango al ragtime i de la música catalana a la dels Balcans Neus Cuberta (violí), Francesc Alsina (piano) i Enric Masriera (clarinet)

Divendres 17, 23.00 h

Ens visita “la Montse” amb: AMERICANUS

Un grup d’havaneres, cançó de taverna i iberoamericana 

Presentem una proposta original en el mon de les havaneres que sorprèn al públic. Busquem l’emoció i la participació de la gent, donant veu a l’amor, la passió, l’humor, el mar i la pàtria.

Una proposta musical exigent amb un treball acurat de les quatre veus que la componen.

A part de la veu, també acompanyen dues guitarres i un contrabaix.

Montse Creus (finalista de la Voz Senior 2022) a la veu, David Soteras; guitarra i veu, Marc Mas; guitarra i veu, i Xavier Roger contrabaix i veu.

Dissabte, 18 de Juny del 2022 a les 23:00 hores

 Pep Mateu & Xavi Molina, Jazz- Funk Quartet

Formació on es combinen temes de Funk, Jazz, Pop i Soul arranjats per el format de Quartet Un passeig al costat de noms com: Al Jarreau, Stevie Wonder, Miles Davis, Pat Metheny, Bill Withers, etc… Un retrobament d’uns músics i vells amics que han compartit escenari en diverses formacions des-de els anys 90 fins ara. Pep Mateu (Guitarra), Xavi Molina“Nini” (Saxos), Subirana(Baix elèctric) i Jordi Morell (Bateria)

Divendres, 24 de Juny del 2022 a les 23:00 hores

Senyor Peix

En acústic i més proper amb el públic. Sense perdre l’essència festiva i alegre que els caracteritza, els maresmencs ofereixen un espectacle carregat de versions i cançons propies, on la fussió amb el mestissatge i la música llatina son la seva millor arma. El grup va entrar a estudi a principis d’any per gravar el seu segon llarga durada que veurà la llum a finals d’estiu.

David Anillo (Veu i guitarra) , Joan Buquet (Bateria) i Adrià Serra (Acordió) acompanyats per: Gerard Avellaneda (Baix) i Sara Rodrigo (Saxo)

Dissabte, 25 de Juny del 2022 a les 23:00 hores

AULA de MÚSICA

"CONTRAPUNT COMBOS SÈNIOR" Joves dirigits per Rai Ferrer i Sixto Lara

Divendres, 1 de Juliol del 2022 a les 22:00 hores

BET del REY

Ens proposem passar una gran vetllada amb les millors versions del pop més actual. Amb un estil molt personal, la Bet del Rey. Ens oferirà una combinació de la música més vigent de Lady Gaga, Adele o Amy Winehouse, fins les particulars versions de temes de John Lennon, Elton John o Edith Piaf. Una bona ocasió per gaudir de la seva veu amb un repertori adaptat de manera particular. Bet del Rey (a la Veu) acompanyada al Piano per el mestre Pep Busquets.

Dissabte, 2 de Juliol del 2022 a les 23:00 hores

COR  SIBEMOLL

"Temps de pel·licula"

Arranjaments de cançons incorporades a bandes sonores de pel·licules

Formació que a la seva infantesa, ja havien cantat a la mateixa coral, es retroben per a gaudir de la música aplegades en un nou grup de cant coral. “Sibemoll” Sempre mantenint en el record a la Germana Carme Garriga.

Divendres 8, 23.00 h

The Freeze Bees és un trio de covers de Soul/Blues/Funk i Rock N Roll. Compta amb una base rítmica de luxe, amb Arturo Zayas a la bateria i Juan García al Baix.

Encapçalats per James Vieco a la veu i guitarra, repassen clàssics dels 60, des d’Otis Redding a Jimi Hendrix, passant per Etta James o Wilson Pickett, amb el seu toc personal i moments d'improvisació, convertint en única cada actuació.

 

Divendres 15, 23.00 h

Salazar Trio. El reconegut guitarrista de Flamenc Pedro Salazar ens ve a presentar una fusió de flamenc amb altres estils, que ningú tan bé com ell, sap portar el flamenc a altres dimensions musicals, però sobretot sense perdre la seva essència. Pedro Salazar a la guitarra, Juan Aguilar al cante i Judith Guzman a la veu.

Divendres 22, 23.00 h

Desenchufados. Duet acústic de versions de totes les èpoques de Pop & Rock, tan nacional com internacional, format per : Pablo Barba : Veu i percussió Jordi Mora : Guitarra i cors.

Versions de Roy Orbison, Creedence Clearwater Revival, Brian Adams, Bruce Springsten, Bon Jovi, Whitesnake, Guns & Roses, Tina Turner ... i Nacional Amaral, Fito, La Frontera, L'Ultimo de la Fila, M-Clan, Xarop de bastó, Sopa de Cabra, Herores del Silencio....

 

Divendres 29, 23.00 h

Pau Morales. PAUMORQUESTRA! És el sobrenom que té aquest músic, multiinstrumentista. Ell sol omple tot l'escenari amb la seva guitarra, bombo, pandereta, harmònica, veu i algun altre instrument que fa tocar tots quasi a l'hora. Ens farà un recorregut pel món del blues però també per altres estils com el rock, pop etc.