Programació

Qui som / Programació

JUNY

Divendres 7, 23.00 h

CHINO SWINGSLIDE & CHICKEN POYO MOYA.  Un duet consolidat en l`escena de Barcelona, actuant en sales com: Campari, Milano, Harlem, Pipa Club... Així com en diferents festivals internacionals. El duet registra un minuciós i selectiu repertori dedicat al Swing, Boobie i Jazz, i amb el mateix llenguatge portat al Tango i el Bolero, que ens crearan un ambient íntim amb mostres de virtuosisme i elegància.

Divendres 14, 23.00 h                                     Celebració Aniversari del Sis-b

Ja el tornem a tenir aquí!!!! Tornem a celebrar un any més i ja en són 7!!!. a causa de l`èxit indiscutible de l`any passat, aquest any tornem a tenir part de la banda que vam gaudir tant. El sabadellenc Marc Ruiz, ens porta la seva banda de Funk, Soul, Roc i R & B, amb la qual ja han gravat 3 discos i están preprant el 4rt tot en català. Amb un directe contundent en els seus concerts, es podran sentir temes propis i versions en anglès i castellà de gent com Steve Wonder, Prince, Black Crowes, Jamiroquai, etc. Aquesta vegada l’acompanya una autèntica bèstia del saxo, el gran Dani Pérez… BIG DANI!!! Juntament amb Marc Ruiz als teclats i a la veu, Pau Ruiz a la guitarra, Carles Pérez al Baix i Aïda Casanovas a la bateria. Un concert que serà inoblidable!!!!

 

Divendres 21, 23.00 h

“Laura Simó Trio”. Tindrem el gran plaer  de gaudir d`una de les grans veus del Jazz de l`estat i internacional. Han sigut moltíssims els músics els quals Laura Simó ha acompanyat però cal destacar al mític Tete Montoliu. En aquesta ocasió  acompanyada també d`uns espectaculars i també internacionals músics com Jordi Torrens a la guitarra i Jorge Sarraute al piano que ens interpretaran els millors estàndards, bossa i temes llatins. Una ocasió realment única per gaudir d`aquest espectacular trio en la intimitat del Sis-b.

 

Divendres 28, 23.00 h

Sherman Trail és un trio musical compost per Jodie Cash (veu i percussió), Toni Espelta (guitarra acústica, veu) i Toni del Amo (piano i cors). El seu repertori es basa en adaptacions molt personals de country, rock&roll, blues, soul i bluegrass. Tots formen part del projecte en paral·lel de “Jodie Cash”, portant més de dos anys recorrent tota la península amb el seu primer disc, amb molt excel·lents crítiques per part de la premsa especialitzada. La Jodie l`any passat va ser guardonada com a la millor artista nacional de música Americana.

JULIOL

Divendres 5, 23.00 h

“Radio Cincinnati”.  Jesús Torrent a la guitarra i veus i  en Jordi Salvadó a la veu i caixó, ens presenten un repertori de versions a la carta  basada en la mítica sèrie “Radio Sincinati” on per només una sola nit podrem sintonitzar la radio i escollir el teu “hit” preferit.

 

Divendres 12, 23.00 h

Grups de Combo de l'Aula de Música Contrapunt. Enguany vindran dos grups de combo, el dels adults i els més joves, tots dos, Dirigits per Rai Ferrer.  La formació seria: Combo Jove: Darío Pons (piano), Cai Rubio (bateria), Víctor Moral (baix); Combo Adults: David Ramírez (piano i guitarra), Gil Garriga (bateria), Àlex Gironell (guitarra).

Divendres 19, 23.00 h

Marina Karu & Pep Busquets Trio PB Jazz . Ens presenten un nou treball on ens proposen una revisió de clàssics de blues. Aquest trio amb personalitat i un característic estil de Blues-Swing ens acostarà de manera sòbria i elegant a una música plena de sentiment i emoció amb la veu càlida i plena de força de Marina Karu, habitual de l’escena Gospel, que ha cantat als emblemàtics Palau de la Música, Teatre del Liceu o l'Auditori com a solista de The Gospel Viu Choir. Marina Karu (Veu), Pep Busquets (piano), Jordi Rosell (contrabaix) i Billy Purdié (bateria).

 

Divendres 26, 23.00 h

Maria Fernanda i Bartolomeo Barenghi. Un duet de guitarra i veu que ens proposa un recorregut pel ric i amplíssim món de les músiques folklòriques d’Amèrica Llatina (tango, bambuco, zamba, chamamé...) amb arranjaments originals per aquest format intimista que amaguen un toc de Jazz. Una gran nit pels amants d`aquest gènere!