Programació

Home / Programació

Divendres, 1 de Juliol del 2022 a les 22:00 hores

BET del REY

Ens proposem passar una gran vetllada amb les millors versions del pop més actual. Amb un estil molt personal, la Bet del Rey. Ens oferirà una combinació de la música més vigent de Lady Gaga, Adele o Amy Winehouse, fins les particulars versions de temes de John Lennon, Elton John o Edith Piaf. Una bona ocasió per gaudir de la seva veu amb un repertori adaptat de manera particular. Bet del Rey (a la Veu) acompanyada al Piano per el mestre Pep Busquets.

Dissabte, 2 de Juliol del 2022 a les 23:00 hores

COR  SIBEMOLL

"Temps de pel·licula"

Arranjaments de cançons incorporades a bandes sonores de pel·licules

Formació que a la seva infantesa, ja havien cantat a la mateixa coral, es retroben per a gaudir de la música aplegades en un nou grup de cant coral. “Sibemoll” Sempre mantenint en el record a la Germana Carme Garriga.

Divendres 8, 23.00 h

The Freeze Bees és un trio de covers de Soul/Blues/Funk i Rock N Roll. Compta amb una base rítmica de luxe, amb Arturo Zayas a la bateria i Juan García al Baix.

Encapçalats per James Vieco a la veu i guitarra, repassen clàssics dels 60, des d’Otis Redding a Jimi Hendrix, passant per Etta James o Wilson Pickett, amb el seu toc personal i moments d'improvisació, convertint en única cada actuació.

 

Divendres 15, 23.00 h

Salazar Trio. El reconegut guitarrista de Flamenc Pedro Salazar ens ve a presentar una fusió de flamenc amb altres estils, que ningú tan bé com ell, sap portar el flamenc a altres dimensions musicals, però sobretot sense perdre la seva essència. Pedro Salazar a la guitarra, Juan Aguilar al cante i Judith Guzman a la veu.

Divendres 22, 23.00 h

Desenchufados. Duet acústic de versions de totes les èpoques de Pop & Rock, tan nacional com internacional, format per : Pablo Barba : Veu i percussió Jordi Mora : Guitarra i cors.

Versions de Roy Orbison, Creedence Clearwater Revival, Brian Adams, Bruce Springsten, Bon Jovi, Whitesnake, Guns & Roses, Tina Turner ... i Nacional Amaral, Fito, La Frontera, L'Ultimo de la Fila, M-Clan, Xarop de bastó, Sopa de Cabra, Herores del Silencio....

 

Divendres 29, 23.00 h

Pau Morales. PAUMORQUESTRA! És el sobrenom que té aquest músic, multiinstrumentista. Ell sol omple tot l'escenari amb la seva guitarra, bombo, pandereta, harmònica, veu i algun altre instrument que fa tocar tots quasi a l'hora. Ens farà un recorregut pel món del blues però també per altres estils com el rock, pop etc.

Divendres 5, 23.00 h

Cece Giannotti & Bruno Gimeno. “El gran Cece Giannotti, que ja més de 3 anys que no ens visitava ens presenta el seu no projecte : “World on a string”  és com es defineixen aquest parell de grans guitarristes que es complementen a la perfecció. Cece, veu i guitarra acústica i Bruno Gimeno a la guitarra electrica. Un Pop Folk Americana amb matisos ambient i un repertori de temes proprios i versions molt personals.

Divendres 12, 23.00 h

Burro el Último. Tribut al grup “Último de la Fila”. La història d’aquest grup Tribut és remunta a finals de 2007 quan Juli Piris, el seu fundador pensa en fer una banda tribut a “Los Burros” i “El Último de la Fila”. Una banda amb molta energia que ens faran un repàs per tots els millors temes d’asta mítica banda de tots els temps.

Divendres 19, 23.00 h

La cantautora Tori Sparks va néixer a la ciutat del Blues, Chicago. Des dels 18 anys, ha tocat en 25 països, Festival de Jazz de Montreux i el Festival Jardins Pedralbes, i ha tret 7 albumes. Capta el cor del públic amb la seva proximitat, el seu sentit d'humor, i el seu talent per a la improvisació en directe. Els seus últims tres àlbums són una sorprenent mescla dels seus estils natius del rock, el blues, i el country amb flamenc fusió, anomenats "una fusió impecable d'estils" (La Vanguardia), "valent, arriscat" (Rolling Stone), i "art pur" (Els Concerts de Radio3). Des de llavors, les seves cançons han format part d'anuncis i sèries, més recentment l'a el sèrie SkyRojo (Netflix, 2021).