Programació

Home / Programació

Divendres 2, 23:00 h

Depop. Format per Murray Kane i Mr Rodriguez. El seu repertori és una col·lecció de cançons pop en què són protagonistes les harmonies vocals que dibuixen les característiques melodies de Depop. Adiós muñeca (La Produktiva Records, 2020) és el seu sisè àlbum. És un disc de pop, veus i guitarres, dedicat al cinema i la literatura en blanc i negre. Ivan Morales a la percussió,Yenkins al baix, Murray Kane a la guitarra i veus i Mr Rodríguez a la guitarra i veus.

 

Divendres 9 23:00 h

Joan Pau Cumellas & Valentí Moya. Dos mestres dels seus respectius instruments es troben per oferir un repertori de composicions originals i algunes versions on el blues, el jazz o el country són els ingredients principals. Una harmònica capaç d’arribar fins a límits sorprenents i una guitarra creativa i versàtil que duu el swing a les venes, són els puntals d’aquesta proposta. Dos amics que han compartit escenari durant anys i que treuen bon profit d’aquesta complicitat. Joan Pau Cumellas: harmònica i veu; Valentí Moya: guitarra i veu.

 

Divendres 16, 23:00 h

Mrs Jones trio. El seu objectiu principal és, a través d’un repertori molt pensat i  una posada en escena curosa, recrear el so i l’estil de l’època d’or del Swing seguint la línea de les dives del jazz com Ella Fitzgerald, Billie Holiday o Anita O’Day. En els formats de trio i quartet també s’inclou repertori Manouche i Chanson Française. Tot un viatje pels sons i l’estil dels anys 30-40 i 50 del segle passat. Felipe Contreras al contrabaix, Francisco Asensio a la guitarra i Loreto Muñoz Osorio a la veu i caixa.

 

Divendres 23, 23:00 h

Pacto entre Caballero. És una banda tribut a Sabina, amb cinc músics en escena liderats per Julián d'Eusebio, que des del 2014 desgrana amb soltesa i respecte a tot un repertori dels millors i dels més coneguts temes d'aquest popular canta autor. En directe, ens sorprendran fins i tot als més fidels seguidors!

 

Divendres 30, 23:00 h

Angue & Her Hot Jazz Trio. Un trio de jazz del més alt nivell i amb la veu prodigiosa i característica dels anys 20 amb la Rocio Angue. Interpretan standards del principi del S. XX amb l’emotivitat pròpia de les grans dives del Jazz. Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Dinah Washington… Angue Voz, Michele Faber al  piano i  Pep Rius al contrabaix.

Divendres 7, 23:00 h

Ràdio Cincinnati fa més de cinc anys que reprodueix les grans cançons dels 60, 70, 80, 90

Divendres 14, 23:00 h

Tati Cervià Trio – “Cançons a contrallum”. Tati Cervià ha seleccionat un repertori de cançons d’amor i desamor llatinoamericanes i jazzístiques. Una veu càlida i cristal·lina, com l’han descrita en més d’una ocasió, fa seves la llum i l’ombra d’aquests temes que són cantats amb la complicitat dels dos músics que l’acompanyen: Toni Pujol (contrabaix) i Jaume Fulcarà (guitarra). Les melodies en mans d’aquest trio formen part d’un joc ple de colors i improvisació.

Divendres 21, 23:00 h

Cia Pedro Salazar. En aquesta ocasió ens presenten un quartet de Flamenc amb ball. El Sis b per una nit, es convertirà en un tablao flamenc. Pedro Salazar a la guitarra, Juan Aguilar al cante, i uns dels millors ballarins de Barcelona : Sergio Barroso i Maria del Mar Fuentes al “baile”, ens oferiran una nit de flamenc del més alt nivell.

Divendres 28, 23:00 h

SCARAMOUCHE – Queen tribute. La banda del Maresme es va crear en 2012 per a recollir el testimoni deixat per Freddy Mercury, Brian May, Roger Taylor i John Deacon. Com va quedar dit en el seu últim àlbum: The Xou must go on! Amb aquesta premissa com a inspiració, Scaramouche proposa un espectacle amb energia, carisma i sensibilitat. El grup està integrat per cinc músics entusiastes de Queen i amb experiència en l'escena catalana de directes.