Programació

Qui som / Programació

AGOST

Divendres 2, 23.00 h

Big Band Jazz Trio. Un dels guitarristes de referència del nostre país, Emili Baleriola, junt amb el guitarrista J.C Soler i el contrabaixista Enric Soler, ens plantegen un repertori basat amb estàndards de jazz, però fusionat amb altres estils. De ben segur ens faran passar una vetllada per gaudir  a tots els amants del Jazz.

Divendres 9, 23.00 h

Jazz i Swing amb Rocio Angue  a la veu i Michele Faber al piano.  Ens faran un repertori dels clàssics de Jazz i swing més animats. La veu avellutada de la Rocio juntament amb l`excel·lència del Federico al piano, ens prometen una nit amb molt de color musical i swing.

 

Divendres 16, 23.00 h

Tribut Elton John. Ja és un clàssic per aquestes dates, però aquesta vegada el pianista i vocalista Jesus Cantón, l`acompanyaran uns artistes convidats que faran  escoltar aquests clàssics amb una banda molt més completa. Juanjo Ezquerra a la bateria i el baix, Dani Lopez al baix i Maria Regidor a la veu.

 

Divendres 23, 23.00 h

Lorena Morat Trio. Elegància, personalitat, gust, distinció, seducció... Paraules que bé podrien definir un bon moment. Un moment especial amb Jazz Sing , bossanova… del qual tots podem gaudir i és quan es produeix la màgia. Lorena Sanchez a la veu, Xavi Rossell al teclat i el Baix i Josu Sànchez a la bateria i el Baix.

 

Divendres 30 23.00 h

Laia Porta & Friends. La versatilitat i el color de la veu de la Laia, sense dubtes una de les grans veus de Jazz actual, amb l`acompanyament d’Arrigo Tomasi al piano i la participació especial de Dan Posen a la trompeta. Versions d’Ella Fitzgerald, Billie Holiday fins a Jobin i Bruno Mars, clàssics de Jazz, blues, etc.

SETEMBRE

 

Divendres 6, 23.00 h

“Els Quatre Elements”. Un quartet de luxe amb Rocio Pinto al cap davant, J.M Merseguer al piano, Toni Pujol al contrabaix i Cesar Martínez a la bateria. Ens  faran un repertori variat de músiques improvisades d’autor, on podrem gaudir de l`excel·lència d`aquests grans músics del Jazz.

 

Divendres 13, 23.00 h

Elena Rosich i Alexandre Carbonell, ens presenten un recull d’estàndards de Jazz i bossa nova, passant per Cole Porter, Gershwin, Duke Ellington, Atonio Carlos Jobim... Amb la veu càlida i  suggerent de l’Elena i l’elegància i versatilitat del pianista Alexandre Carbonell.

 

Divendres 20, 23.00 h

Mrs Jones & the buzzers trio, Autenticitat, emoció i swing!

La creativitat de la guitarra d'en Joel Moreno, la força del contrabaix d'en Felipe Contreras transporten l'emocionant veu de la Loreto Muñoz. Un recorregut vintage pels clàssics del swing. Els amants del swing no s`ho poden perdre!

 

Divendres 27, 23.00 h

Tribut a Joaquin Sabina.  De la mà d`uns dels tributs més fidels que hi ha actualment, Pacto Entre Caballeros. Una banda  de luxe amb 5 components: Dimitry (bateria), Albert Salichs (baix), Luciano Dell Aquila (guitarra i pianos), Mar Aguilera veu femenina,  i Julià Eusebio (guitarra, harmònica i veu principal) per rendir homenatge a un dels cantautors més especials i irreverents.