Programació

Qui som / Programació

Desembre

 

Divendres 3, 23.00 h

Duo acústic de versions de totes les èpoques de Pop & Rock, tant nacional com internacional, format per : Pablo Barba : Veu i percussió Jordi Mora : Guitarra i cors.

Versions de Roy Orbison, Creedence Clearwater Revival, Brian Adams, Bruce Springsten, Bon Jovi, Whitesnake, Guns & Roses, Tina Turner ... i Nacional Amaral, Fito, La Frontera, L'Ultimo de la Fila, M-Clan, Xarop de bastó, Sopa de Cabra, Herores del Silencio....

 

Divendres 10, 23.00 h

Burro el Último. Tribut al grup “Ultimo de la Fila”. La història d’aquest grup Tribut és remunta a finals de 2007 quan Juli Piris, el seu fundador pensa en fer una banda tribut a “Los Burros” i “El Último de la Fila”. Amb el consentiment de la banda original poc mesos desprès ja a la primavera de 2008, comencen a girar arreu de Catalunya.

 

Divendres 17, 23.00 h

AGAINSAM, un trio de músics que vesteix les seves cançons i temes amb versions molt particulars, arranjaments propis  i adaptacions singulars. Música de diferents estils i pinzellades d'anècdotes, reflexions, curiositats.  Dinamisme i feedback amb l'espectador.! Soul, pop, jazz, swing, bossa... Un repertori eclèctic que no et deixa indiferent!

Gener

Divendres 7, 23.00 h

Raquel Xiberta i Pep Romaguera. Tot un clàssic per aquestes festes i quina millor manera de començar l`any que amb les seves versions de música intemporal. Fent un passeig per països i estils  ben diferents com:  Fado, la rumba, el pop internacional,  el jazz... i sense deixar, està clar, les cançons de casa nostra i èxits coneguts de tots els temps.