Programació

Qui som / Programació

Desembre Divendres 7, 23:00 h Andreu Martínez Trio. Amb aromes de Pop, ànima de Blues i pinzellades de Soul i Reagge, Andreu Martínez ens apropa la seva música carregada d`emoció i bones melodies i ens regalarà una sessió de cançons sentides d`energia decibèlica i tendresa melòdica. Andreu Martínez veu i guitarra, Pep Cucurella al baix i Jose Luis Garrido a la bateria.

Divendres 14, 23:00 h SMOKIN' BLUES TRIO. 3 espectaculars músics que s`uneixen per aquesta ocasió i ens faran un repàs als temes dels millors bluesmens de la història: B. B. King, Willie Dixon, Robert Johnson, Howlin Wolf, Muddy Waters..., amb una dosi de boogie i rock and roll. Emili Baleriola (guitarra), Castor Compadre (harmònica), Lluís "Nano" Navarro (veu i guitarra).

Divendres 21, 23:00 h “Tribut a El Último de la Fila” amb “Burro El Último” . Gràcies a la demanda del públic, tornem a tenir el tribut a una de les millors bandes de pop espanyol de tots els temps. Gaudeix els èxits més coneguts d`aquesta mítica banda amb Joan Molina (bateria), Gabi Vergara (baix) i Juli Piris (veu i guitarra).

Divendres 28, 23:00 h Diego Cortes i Pep Romaguera. Tindrem el gran luxe de tenir al Sis-b, dos dels pioners en la fusió del flamenc i fundadors del mític i internacional grup Jaleo. Ens faran una fusió de flamenc amb músiques del món, on l`eclecticisme del Pep juntament amb l`apassionament en les cordes del Diego, ens portaran a viure un viatge màgic on gaudirem des de temes de Piazzolla a música celta o temes propis. Concert imprescindible!!!

Gener Divendres 4, 23:00 h

Ara sí que ja podem dir que les cançons de la Raquel Xiberta i Pep Romaguera, s`han convertit en tot un clàssic per aquestes festes i és una extraordinària manera per acabar la temporada de concerts al 6b. La fantàstica veu i interpretació de la Raquel juntament amb el virtuosisme a la guitarra d`en Pep, ens auguren una nit que de ben segur serà molt especial.