Programació

Qui som / Programació

Desembre

 

Divendres 6, 23.00 h

Chillazz és un duet format per la Carla a la veu i l'Ignas a la guitarra, on fusionem diferents estils, com la bossa nova, el jazz i el pop, jugant amb els diferents colors i donant-li sempre un segell personal per apropar-se al públic. Chillazz és aire fresc, essència, personalitat, proper i actual.

 

Divendres 13, 23.00 h

TO WIT... Un Trio original i atrevit, resultat del diàleg entre un contrabaix, una veu i un piano... Soul, Jazz, Pop, Funk, Latin... Música per deixar-se portar i gaudir molt de les seves interpretacions. Sandra Fern (Veu), Pedrito Martínez (contrabaix), Luís González (piano).

 

Divendres 20, 23.00 h

Desenchufados. Pablo Barba a la veu i percussió i Jordi Mora a la guitarra, ens presenten un repertori molt variat de versions de Pop/Rock internacional tant en anglès com en castellà. La seva connexió amb el públic i la universalitat de les seves versions, ens prometen una nit molt animada!

Divendres 27, 23.00 h

La reconeguda cantautora de Nashville Tori Sparks ens torna a visitar amb el seu  peculiar projecte de flamenc fusió, on es barreja amb el blues, folk i  el rock. El 5è disc “El Mar”  ha sigut un èxit internacional amb molt bones crítiques que ha actuat a festivals tant rellevants com al GREC. En el Sis-b Tori Sparks actuarà a trio amb El Rubio i amb el percussionista de “Calamento” Javi Garcia, on presentaran una recull de tots els seus discos juntament amb “Wait No More”, el seu últim disc.

Gener

Divendres 3, 23.00 h

Raquel Xiberta i Pep Romaguera. Tot un clàssic per aquestes festes i quina millor manera de començar l`any que amb les seves versions de música intemporal. Fent un passeig per països i estils  ben diferents com:  Fado, la rumba, el pop internacional,  el jazz... i sense deixar, està clar, les cançons de casa nostra i èxits coneguts de tots els temps.

Divendres 31, 23.00 h

AGAINSAM, un trio de músics que vesteix les seves cançons i temes amb versions molt particulars, arranjaments propis  i adaptacions singulars. Música de diferents estils i pinzellades d'anècdotes, reflexions, curiositats.  Dinamisme i feedback amb l'espectador.! Soul, pop, jazz, swing, bossa... Un repertori eclèctic que no et deixa indiferent!

 

TANCAT PER VACANCES DEL 7 DE GENER AL 29 DE GENER ambos inclosos.

 

Menu Dinar de Nadal i Sant Esteve 40€

Menu Dinar Any Nou i Reis  30€

Places limitades