Programació

Qui som / Programació

Febrer

Divendres 1, 23:00 h

The Long Players ens presenten versions dels grans clàssics del rock i pop de totes les èpoques amb un format particular i original. Un duet acústic i molt experimentat, format pel suec Marcus Atlas (guitarra, veu i harmònica) i l’argentí Norman Cilento (percussió i veus). Ells dos fan una fusió molt potent, que no et deixarà indiferent.

 

Divendres 8, 23:00 h

Ethan Leinwand & Valerie Kirchhoff amb Lluís Coloma. Un duet que està de gira per Europa i ens  interpreten el blues de piano antic i originari de la seva ciutat natal de St. Louis, MO. Han actuat per tot els Estats Units i Europa, incloent-hi el Festival Boogie Woogie d'Anglaterra (Anglaterra) i el prestigiós Laroquebrou Boogie-Woogie Festival (França). La vocalista Valerie Kirchhoff (també Miss Jubilee) és la cantant de jazz i blues més reconeguda de St. Louis. El pianista Ethan està guanyant el reconeixement com un dels millors exponents mundials del piano de blues barrelhouse. Ells dos vénen acompanyats del pianista de Blues més internacional de casa nostra, en Lluís Coloma.

 

Divendres 15, 23:00 h

Mr. Shingles,  es va fundar el 2015 amb el propòsit de versionar als grans del blues: B.B. King, Otis Rush, Jimmy Rogers,  John Mayall... Barrejant el blues i el swing amb ritmes llatins i pinzellades de Jazz i Gospel. Ara, Mr. Shingles está de gira amb el seu primer disc d’estudi, Green in Blue. Un punt de trobada entre les cultures afroamericanes i irlandeses. Ja han actuat  a les sales i festivals del nostre país i d`Europa. Brian O’Mahony  (guitarra i veu),  Dara Luskin  (baix i veu), Xavi Tomàs (bateria i veu) i  Stéphane Jaïs  (teclats i veu).

-

Divendres 22, 23:00 h

Tribut a Joaquin Sabina.  De la mà d`uns dels tributs més fidels que hi ha actualment, Pacto Entre Caballeros. Una banda  de luxe amb 5 components: Dimitry (bateria), Albert Jordà  (baix), Luciano Dell Aquila (guitarra i pianos), Mar Aguilera veu femenina,  i Julià Eusebio (guitarra, harmònica i veu principal) per rendir homenatge a un dels cantautors més especials i irreverents.

Març

Divendres 1, 23:00 h

Pedro Salazar Quartet. Ens preparen una fusió de Flamenc i Pop amb una formació molt especial i original. Versions d`India Martinez, Niña Pastori, algun bolero, amb arranjaments especials i temes instrumentals propis creats per aquest concert. Fran León (flauta travessera), Evelin Mansilla (violí), Miriam Romero (veu) i Pedro Salazar (guitarra).

 

Divendres 8, 23:00 h

#quesigalajuerga és la presentació del nou disc-espectacle de DURBAN, formació llatina que barreja els temes originals del nou àlbum amb una selecció de versions, amb sons ballables com la rumba, el cha cha  chá, son, montuno i diferents estils de música llatina, combinats amb  elements d'autor i latin jazz. Ivan Durban (veu, guitarra i saxo), Paco López (contrabaix),  Tito Torres (bateria),  Marc Xena (congues i percussió) i Nicola Rinaldo (piano).

Divendres 15, 23:00 h

 “Angue & Hot Jazz Trio”. Rocio Angue a la veu, ens proposa un seguit d`estàndards i cançons de principis del S. XX interpretades amb l`emotivitat i l`entusiasme de les grans dives del jazz i de la ma de dos exponents de l`escena del jazz a Barcelona: Federico Mazzanti al piano, Pere Loewe al contrabaix que ens oferiran versions de: Billie Holiday, Dinah Washington, Ella Fitzgerald, Alberta Hunter, Fats Waller....

-

Divendres 22, 23:00 h

Bibi González Trio  ens presenten una nit de  Tangos i Boleros. La veu potent i “arrabalera” del tango de la Bibi,  el virtuosisme i l`elegància de Gustavo Battaglia a la guitarra i el millor acordionista de tangos Marcelo Mercadante, ens presentaran un repertori especial en una nit màgica que viurem al Sis-b.

-

Divendres 29, 23:00 h

Serratians. Toni Roura a la veu i Pep Romaguera a la guitarra ens  proposen un viatge en l`univers dan Serrat.  Tot repassant les cançons més conegudes d`aquest mític cantautor i així  rendir homenatge  al cantant català que ha sigut i és, el més internacional de tots els temps.