Programació

Home / Programació

Maig

Divendres 6, 23.00 h

Queralt Albinyana Blues Trio. La cantant amb més de 10 anys d'experiència per festivals i altres escenaris, també actriu (TV3), ens presenta un recorregut per la història i la temàtica del Blues del segle XX a través de les seves cantants femenines. La Queralt es fa acompanyar de dos “veterans” de l’escena del Blues: “Tota” a l'harmònica, veus i guitarra rítmica i Martin J. Merino a la guitarra acústica, dobro i veus.

Divendres 13, 23.00 h

Sofian Dhondt & August Tharrats, featuring Xavi Hinojosa. De Flandes ens arriba Sofian Dhondt. Una cantant plena d'energia i empatia amb el públic. Ha participat amb musicals com La Bella i La Bèstia o la gira europea de Grease. L'acompanya August Tharrats, considerat el pioner del piano Blues i Boogie a casa Nostra. Membre fundador de bandes com Blues Messengers o Tandoori LeNoir i Txell Sust & August Tharrats Trio. Com a convidat especial tindrem a Xavi Hinojosa, un dels bateries més sol·licitats en l’escena actual del jazz.

Divendres 20, 23.00 h

Miguel Talavera Trio. Miguel Talavera nascut a Barcelona, és un conegut guitarrista de blues i jazz, virtuós de la tècnica fingerpinking, ha col.laborat amb artistes internacionals i nacionals i ha format part de diferents projectes musicals com La Sultans of Swing Band, Tableau de Blues, Barcelona Bluegrass Band, entre d’altres… Acompanyat pel J.J. Bass al Baix i Roberto Olori a la bateria. Tots 3 conformen un trio contundent, una sinergia d’artistes que ha donat com a resultat un grup de molta qualitat, de base jazzística amb elements blues-rock i funk, amb molta personalitat i energía.

Divendres 27, 23.00 h

Hit the Road Jack, és un tribut a Ray Charles afincat a Barcelona. Vine a escoltar “Hit the road,

Jack”, “What’d I say”, “I’ve got a woman”, “Georgia on my mind”, “Unchain my heart” i tots els èxits

del gran Ray. Des del més gran dels respectes rendeixen homenatge al gran cantant, pianista i compositor nord-americà. El repertori d’un dels pares del soul és perfecte per una nit inoblidable plena d’energia, nostàlgia i música, sobretot música. T’ho perdràs?

Juny

Divendres 17, 23.00 h

AMERICANUS

Un grup d’havaneres, cançó de taverna i iberoamericana 

Presentem una proposta original en el mon de les havaneres que sorprèn al públic. Busquem l’emoció i la participació de la gent, donant veu a l’amor, la passió, l’humor, el mar i la pàtria.

Una proposta musical exigent amb un treball acurat de les quatre veus que la componen.

A part de la veu, també acompanyen dues guitarres i un contrabaix.

Montse Creus (finalista de la Voz Senior 2022) a la veu, David Soteras; guitarra i veu, Marc Mas; guitarra i veu, i Xavier Roger contrabaix i veu