Programació

Qui som / Programació

Abril 

Divendres 5, 23:00 h

The Teasers . Trio format per Jose Azul, gran guitarrista i vocalista de blues.Tina Masawi, amb una veu encisadora i espectacular de Zimbàbue- que enstransporta genuïnament als orígens de la música negra, juntament amb el virtuosisme a l`harmònica de  Joan Pau Cumellas. Formen un grup de primer nivell que ha actuat en multitud de festivals i esdeveniments internacionals amb molt d'èxit. En aquest format de trio acústic proposa una revisió de clàssics de blues en un format càlid de plena connexió amb el públic.

Divendres 12, 23:00 h

El grup AGAINSAM, Ens presenta el seu nou espectacle: GIMME SOME LOVIN un títol que ja anuncia que necessitem amor, encara que sigui una mica. A través de diferents versions de temes molt coneguts, endevinarem quantes maneres d'estimar podem trobar. Marvin Gray, Police, Michael Jackson, Tina Turner i d'altres. Les seves cançons en un marc molt especial i personal!. Ultano Gómez al piano. Montse Creus a la veu i Xavier Roger al saxo.

Divendres 19, 23:00 h

Mireia Feliu & Ismael Dueñas. Un recull de cançons preferides, curiositats, desitjos i cançons boniques per a unes trobades on el protagonista seria el plaer de tocar cançons en l’elegància i intimitat de la veu i el piano. Cançons que van de l’estàndard de jazz, al cuplet, la samba, el fado, la cançó italiana, o el pop, sovint fent sorprenents adaptacions al català, així com amb alguna composició pròpia, prenent aquí un cert caire als duets mítics de la cançó melòdica com Núria Feliu i Tete Montoliu, Tom Jobim i Ellis Regina, Ella Fitzerald i Guillem Roma, Moustaki etc

Divendres 26, 23:00 h

“Miguel Talavera Power Trio”, Guitarrista, compositor i cantant molt reconegut tant a l`escena nacional com internacional. Ha actuat amb “The Supremes, The Platers, Big Mama, La vella Dixiland, etc i compartit escenari amb Raimundo Amador, Kenny Neal, Steva Earle, entre molts d`altres. Talavera ens ofereix un repertori basat en el Blues Fusió, que barreja els tocs personals amb altres estils com el Country, el Jazz o el Rock, interpretats amb molta energia i elegància. Miguel Talavera (guitarra i veu), Enric Illa (bateria) i Pep Pérez (baix).

Maig

Divendres 3, 23:00 h

Araceli Aguaviva, Ens presenta un nou espectacle a trio amb en Danilo Pinheiro a la Guitarra i Dave Pyvus al Saxo. Un tribut a la Bossa Nova, als seus versus i harmonies i comprovar l`eternitat de les seves cançons. Ho fan amb una entrega musical i emocional, una interpretació d’estàndards de Bossa fusionant-la amb jazz, que ens farà gaudir d`una nit màgica per tots els amants d`aquest gènere.

Divendres 10, 23:00 h

Sunny Side. Quintet de versions de diferents estils passant pel blues, jazz, funk i altres estils sempre amb un caràcter personalitzat i identitari. Un quintet que ens farà passar una vetllada diferent i animada amb: Rocío Pinto (veu), la Lluna Martí (saxo), en Carles Camps (guitarra), Gerard Avellaneda (baix) i Jamil Mateos (bateria).

Divendres 17, 23:00 h

Ens torna a visitar un dels pianistes més carismàtics i més famós del nostre país Lucky Guri, El pianista de Catalunya. Que com sempre ens farà un repàs de cançons de tota la vida, interpretades a la seva manera on fusionarà diversos estils amb molt d`humor.

Divendres 24, 23:00 h

Dotze Contes Trio! Lluís Gómez és un reconegut “banjista” internacional. Carol Duran (violí i veus) i Maribel Rivero (contrabaix i veus) completen aquesta formació, totes dues amb una llarga trajectòria damunt dels escenaris. Dotze contes, és una forma d'explicar d'on ve el banjo, el “fiddle”, la música Old-Time, Bluegrass, Cajun.... Música originària dels EUA però amb arrels europees. Un concert didàctic del qual sortireu amb molts coneixements i divertides anècdotes!

El Sis b romandrà de vacances del 27 de Maig fins el 3 de juny (Ambdós inclosos)