Programació

Qui som / Programació

Octubre

 

Divendres 4, 23.00 h

“Lluís Coloma Trio.”  Un trio de boogie  Woogie que ja són un clàssic el Sis-b. En tornaran a regalar un concert ple d`energia i  virtuosisme, on faran temes tant del seu últim disc com de tota la seva carrera. L`acompanyen uns espectaculars músics, Manolo German al contrabaix i Marc Ruiz a la bateria, que faran que gaudim d`un gran espectacle!

-

Divendres 11, 23.00 h

Maitia  & Joan Mas, Jazz.  Joan Mas al saxo, Mar Cuevas al contrabaix, Oriol Roca a la bateria i David Mengual al piano ens presenten “Moviment, memòria, maitia”. Un Quartet de luxe amb un projecte íntim i intens recorregut autobiogràfic. La proposta parteix d`una música efímera, compartida i sempre viva. Per tots els amants del Jazz, concert imprescindible!

 

Divendres 18, 23.00 h

"Johnny Big Stone & Sweet Marta”. Un duet acústic de Blues i música tradicional americana que ens faran traslladar a finals del S. XIX, representant cançons dels esclaus afroamericans. Delta Blues, Piedmont Bues i Old Time Country, són alguns dels estils que interpretaran. Amb Johnny Big Stone a la guitarra i Sweet Marta a la veu i harmònica. Un Tren que no pots deixar passar!

 

Divendres 25, 23.00 h

Tangos. De la mà d`uns dels màxims exponents del Tango que viuen al nostre país, us presentem un trio de primer nivell per viure aquest gènere amb la seva màxima intensitat. Patricia Noval a la veu, Gustavo Battaglia (guitarra) | Lucas Calabrese (bandoneón).

Novembre

 

Divendres 1, 23.00 h

Wax & Woogie amb Rob Stone. Un dels harmonistes més joves en l`actual escena del Blues internacional. Respectant el camí més tradicional però amb moltíssima adrenalina,  el Nord-americà  ha obert concerts a gent tan important com: BB King, James Cotton, Robert Cray, i la ja desapareguda Etta James, entre molts d`altres. Tindrem el gran plaer de gaudir-lo al  Sis b amb el gran també pianista David Giorcelli i la veu espectacular d`Ester Wax. Concert imprescindible!

 

Divendres 8, 23.00 h

Anna Luna i J.C Narzekian. L`Anna Luna és una de les cantants de Jazz i música brasilera més  reconegudes en l’àmbit estatal. Cantant guitarrista i compositora, juntament amb el conegut J.C Narzekian als saxos, ens faran un repertori basat en el Jazz, el pop melòdic i un especial cop d`ull a la música brasilera.

 

Divendres 15, 23.00 h

Xavi Vidal & Berni Mora . Ara ja instal·lats en la maduresa musical revitalitzen la part més orgànica potenciant el traç i conservant la càrrega elèctrica i el concepte més artístic. Un duet acústic que ens presenten un repertori de clàssics del pop-rock en català a més dels dos darrers àlbums sense concessions ni perjudicis on tornen al seu origen. Amb un repertori de  temes acústics i elèctrics on també fan un repàs a la seva llarga trajectòria.

 

Divendres 22, 23.00 h

Cece Giannoti. Després de molt de temps, tenim el gran honor que ens torni a visitar amb la seva banda. Ens farà un repertori de temes propis de tota la seva trajectòria acompanyat de versions molt personals de temes clàssics i contemporanis del pop, el rock i el blues. Cece Giannotti a la veu i guitarra, Francesc Chaparro a la bateria, Gabriel Mastronardi als teclats i Pepe Saez al baix. Ens faran gaudir d`un concert, simplement espectacular!!!!

-

Divendres 29, 23.00 h

Asare Quartet.  Jazz. Un grup format per músics molt joves però amb una llarga experiència musical amb gires internacionals. Formats amb professos d’elit com Bill Mchenry o Guillermo Klein. Un Quartet que sona sempre sorprenent i fresc que ens interpretaran composicions pròpies, estàndards, boleros o alguna improvisació conceptual. Felix Rossy (trompeta), Leandro Irarragorri (piano), Josep Cordobés (bateria) i Calvin Lennig (contrabaix).