Programació

Qui som / Programació

Febrer

 

Divendres 7, 23.00 h

 "The Lindy Hoppers Band” és una banda de swing amb un repertori  de temes dels anys 20, 30 i 40, que  recull i uneix el millor de les tradicions musicals del jazz del segle XX. Aquesta vegada ens visita en el seu format trio, amb músics ja coneguts de casa nostra com la Mireia Feliu a la veu, el Juan de Diego a la trompeta i el David A. Garcia a la guitarra. Swing per escoltar, si es que podeu aguantar les ganes de ballar!"

 

Divendres 14, 23.00 h

Dos "REBELDES" i un DestíEnguany es compleixen 40 anys del naixement d'una de les bandes de rock&roll més longeves i reconegudes del país: LOS REBELDESAurelio Morata i Moisès Sorolla van ser els seus membres fundadors al costat de Carlos Segarra. S'han reunit per a gravar un disc amb tan sols bateria, contrabaix i guitarra en clau de swing, blues, country o rockabilly. Reinterpreten a Dylan, Cohen, Elvis, Reed i Bowie entre altres, amb un espectacular resultat basat en arranjaments minimalistes. Per als seus directes comptaran amb el gran guitarrista Miguel Talavera.

Divendres 21, 23.00 h

"Encontros e despedidas" - Alba Cánovas ens resumeix cinc anys de vivències entre una escola tradicional de cant de samba i chorinho, una de percussió de carnaval i un llarg viatge que té com a nucli Rio de Janeiro, i que han permès triar un repertori -gens convencional- que ens transporta a Brasil amb les influències d'allà i d'aquí. Acompanyada al piano per Josep Maria Merseguer, al contrabaix per Miquel Galzeran i a la bateria per Oriol Roqué, ens faran guadir d`un concert espectacular dedicat a Brazil.

Divendres 28, 23.00 h

El pianista de Blues, Boogie Woogie i Jazz Lluís Coloma és reconegut internacionalment i considerat com un dels màxims exponents dins de l'estil de l'Boogie Woogie. En aquesta ocasió al seu habitual trio amb en Manolo Germàn (contrabaix) i en Marc Ruiz (bateria), tindrem al gran plaer de tenir a la cantant Aisha Khan. Amb gran experiència en la música d'arrel americana gràcies els seus més de 20 anys tocant per tot el món. La seva gran versatilitat li permet cantar Jazz i Rhythm & Blues, combinat amb temes originals i poderoses versions. Espereu Blues, Boogie Woogie, Jazz i Rhythm & Blues interpretats amb habilitat, estil i humor.

Març

Divendres 6, 23.00 h

Red Rombo. És un projecte musical dirigit per Gerard Mases , més conegut com ”LERE". Després d’anys acompanyant i col·laborant amb artistes nacionals (Muchachito Bombo Infierno, G5, Flamingo Tours …) ens presenta el seu treball com a  compositor.

En aquesta ocasió ens ofereix el seu nou espectacle juntament a “little” Jordi, un harmonicista i contrabaixista de l’escena blues Catalana. Es tracata de 2 MEN BAND, un format de directe inèdit compost per dos homes orquestra, on “Lere” defensa el seu repertori des de la guitarra, veu i bateria i l’acompanya “little” Jordi a l’harmònica i contrabaix. TOT a la vegada!!!

Divendres 13, 23.00 h

Smokin`Blues interpreta els temes del seu darrer treball, “Blues Black Rosé” en format trio : Lluís Navarro “El Nano” (veu i guitarra), Luciano de l’Aquila (baix) i Carles Domingo (bateria), amb la col·laboració especial de William Hamilton a la veu. Un trio

I quartet, amb molta energia i amb molt de blues per compartir!

Divendres 20, 23.00 h

“Ràdio Cincinnati”.  Jesús Torrent a la guitarra i veus i  en Jordi Salvadó a la veu i caixó, ens presenten un repertori de versions a la carta  basada en la mítica sèrie “Radio Cincinnati” on per només una sola nit podrem sintonitzar la ràdio i escollir el teu “hit” preferit.

Divendres 27, 23.00 h

Mr. Shingles Es van fundar al 2015 amb el propòsit de versionar als grans del blues:  BB KingOtis RushJimmy RogersMagic SamThemHowlin ‘Wolf i John Mayall. A partir d’aquesta base de blues clàssic ha anat desenvolupant el seu so, barrejant el blues i el swing amb ritmes llatins i pinzellades de Jazz i Gòspel. Actuen a les sales més anomenades de Barcelona: Harlem Jazz ClubEl ParaiguaSala Monasterio  i diversos festivals. Mr. Shingles (veu, guitarra i harmònica), Lucky Luskin (Baix i veu), Stephane Jaïs (piano i veu). Una banda que destaca per ser polivalent, internacional i innovadora; però alhora força respectuosa amb la tradició del blues.